Sason Devlet Hastanesi hizmete giriyor

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, "Yapımı tamamlanan Sason Devlet Hastanesi Aralık ayında hizmet vermeye başlayacak” dedi. İnşa çalışmalarına 2019'da başlanan 50 yataklı Sason Devlet Hastanesinin Aralık ayında hizmete gireceği bildirildi.

Gündem Yayın: 17 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 17.11.2020 15:32:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, "Yapımı tamamlanan Sason Devlet Hastanesi Aralık ayında hizmet vermeye başlayacak” dedi. İnşa çalışmalarına  2019'da   başlanan  50 yataklı Sason Devlet Hastanesinin Aralık ayında hizmete gireceği bildirildi. 12 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen hastanede 16 poliklinik, 3 ameliyathane ve 6 yoğun bakım üniteleri yer alıyor.  Hastaneyi gezen ve inceleyen Milletvekili Özdemir, hastanenin 34 milyon liraya mal olduğunu belirterek, "8 Temmuz 2019’da temelini attığımız Sason Devlet Hastanesi ve lojmanlarını 14 ay gibi kısa bir sürede bitirerek  halkımızın hizmetine Aralık ayında  sunacağız. Hastanenin faaliyete girmesi ile Sasonlu hemşerilerimiz  daha modern koşullarda sağlık hizmeti alma imkânına kavuşmuş olacak ve sağlık hizmetleri almak için ilçelerinden ayrılmak zorunda kalmayacak. Yeni hastanemizin tüm Sasonlulara hayırlı olmasını diliyorum "dedi. Vatandaşlar ise hastanenin hizmete açılacak olmasından duydukları memnuniyeti belirterek kendilerine bu imkanı sağlayan Milletvekili Özdemir'e teşekkür etti. Milletvekili Özdemir, daha sonra Sason Kaymakamı Samet Serin'i ziyaret ederek, ilçede yapılan ve yapılması planlanan projeleri görüştü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.