Sason’da masa tenisi turnuvası yapıldı

Batman'ın Sason ilçesinde İlçe Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaokullar arası masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Yayın: 29 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 29.12.2019 15:20:34
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Batman'ın Sason ilçesinde İlçe Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaokullar arası masa tenisi turnuvası düzenlendi. Sason Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ilçe spor salonunda düzenlediği masa tenisi turnuvasına 18 takım katıldı. Sason gençlerinin sportif faaliyetlere yönelmelerine önem verdiklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eşref Çelik, " Spor esnasında yüksek efor harcamak, akciğerlerin çalışma kapasitelerini arttırıyor. Çok sayıda motor beceriyi aynı anda geliştiren masa tenisi, sporcuların diğer spor dallarına olan yatkınlıklarını da artırmasına katkısı olmasından dolayı 13-15 yaşlarında olan gençlerin katıldığı ortaokullar arası masa tenisi turnuvasını düzenledik. Gençlere faydalı olabilecek her türlü spor dalında faaliyetlerine devam edeceğiz” dedi.     

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.