Sason’da çöp konteynerleri dezenfekte edildi

Batman'ın Sason ilçesinde, belediye ekipleri tarafından çöp konteynerlerinin çevresinde oluşan pis kokuların giderilmesi ve çevresinde aratan haşerelerin temizlenmesi için dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

Yaşam Yayın: 14 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 14.07.2019 13:17:17
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Batman'ın Sason ilçesinde, belediye ekipleri tarafından çöp konteynerlerinin çevresinde oluşan pis kokuların giderilmesi ve çevresinde aratan haşerelerin temizlenmesi için dezenfekte çalışmaları başlatıldı. Sason İlçe Belediyesinden çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, belediyenin temizlik işleri ve ilaçlama ekiplerinin ilçe genelinde bulunan bütün çöp konteynerlerinde, pis koku ve haşerelere karşı ilaçlama işlemlerinin başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, “Yapılan çalışmalar neticesinde ilçemiz genelinde bulunun bütün çöp konteynerleri yıkanarak ilaçlandı. Bu çalışmaların ardından araçlarla haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları devam edecek” denildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.