“Sason’da 10 gençten 9’u işsiz”

İYİ Parti Sason İlçe Başkanı Ozan Kahraman, ilçede her 10 gençten 9’unun işsiz olduğunu ve istihdam projelerinin sıfır denecek kadar az olduğunu söyledi.

Gündem Yayın: 20 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 20.10.2020 16:40:13
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

İYİ Parti Sason İlçe Başkanı Ozan Kahraman, ilçede her 10 gençten 9’unun işsiz olduğunu ve istihdam projelerinin sıfır denecek kadar az olduğunu söyledi. Özellikle her yıl, üniversite mezunu kervanına yeni gençlerin katılım sağladığını belirten Başkan Kahraman, bunun önünü açmak için ilçeye yeni istihdam projelerinin geliştirilmesini istedi. İYİ Parti Sason İlçe Başkanı Ozan Kahraman; “Bir işletmeci ve başkan olarak kapasitemin üzerinde gençlerimizi istihdam etmeye çalışıyorum. Pırıl pırıl gençlerimizin işsiz dolaşması bizleri son derece üzüyor. İnsanlarımızın %90’ı işsiz-güçsüz. İş bulamayan gençlerimiz çareyi metropol şehirlerine gitmekte buluyor. İktidar partisinin buna çözüm üretmesini bekliyoruz. Bunun için bizlerde İYİ parti olarak elimizi her zaman taşın altına koymaya ve istihdam projelerine destek vermeye hazırız” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.