ŞAŞIRTAN TRAFİK YOĞUNLUĞU

Türkiye ve dünyada etkisini sürdüren coronavirüs salgınından ötürü önlem ve kısıtlamalar devam ederken, diğer yandan da normale dönüş çalışmaları da yapılıyor.

Yaşam Yayın: 21 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 21.05.2020 17:04:24
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Türkiye ve dünyada etkisini sürdüren coronavirüs salgınından ötürü önlem ve kısıtlamalar devam ederken, diğer yandan da normale dönüş çalışmaları da yapılıyor. Türkiye'nin 81 ilinde Ramazan Bayramı nedeniyle yapılacak kısıtlamalar duyurulurken Batmanlı vatandaşlar Çarşı merkezlerine son iki günde akın etti. Bayram alış verişleri için eskiye nazaran azalma yaşansa bile kentin bir çok alanında hareketlilikler de yaşandı. Bir çok semtten Çarşı merkezine akın eden araçlar Turgut Özal Bulvarı, SSK ile Belediye kavşaklarında zaman zaman trafikte tıkanmalara neden oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.