ŞANSİ’DEN TEŞEKKÜR

Resmi Gazetede Batman Üniversitesi'nde Diş Hekimliği Fakültesi kurulacağı kararının yayınlanmasından dolayı Büro Memur Sen Şube Başkanı Hüseyin Şansi, emeği geçenlere teşekkür etti.

Eğitim Yayın: 02 Mayıs 2021 - Pazar - Güncelleme: 02.05.2021 12:56:21
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Şansi, “Bölgemizin parlayan yıldızı. Genç nüfusu ve gelişen ekonomisiyle kısa sürede göz dolduran seviyeye yükselen ilimiz, son günlerde ilimize yapılan sağlık yatırımlarıyla sağlık sektörü noktasında hak ettiği konuma bir nebze daha yaklaşmış bulunmaktadır. Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin kurulması kararı 1 Mayıs 2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak Batmana Diş Hekimliği Fakültesi resmi olarak kurulmuştur. Sağlık yönünden gerçekleşen bu güzel çalışmalar hepimizi sevindirmektedir. Batmanlılar adına ilimizde Diş Hekimliği Fakültesi kurulmasında ön ayak olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, diğer siyasi ve bürokratlara teşekkür ederim. Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir’e Batman’a hizmet yolunda başarılar dilerim. Darısı Tıp Fakültesinin kurulmasına” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.