SANAYİ SİTESİ YÖNETİMİ’NDEN DESTEK TALEBİ

Batman Sanayi Sitesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamlarında ziyaret ederek kutladı.

Gündem Yayın: 22 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 22.05.2019 17:18:03
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman Sanayi Sitesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamlarında ziyaret ederek kutladı. Yaklaşık 460 esnaf ve 2000 çalışana ev sahipliği yapan Batman Sanayi Sitesine ek olarak yapılan ikinci etapta, iş yerlerinin inşaat ve ruhsat izinleri konusundaki durumu aktaran site yönetimi bu konularda belediye yönetiminden destek beklediklerini ifade etti. Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Yaşar; “Ziyaretimizin amacı sanayi sitesinin durumu hakkında Eş Başkanlara bilgi vermek ve yeni görevlerinde başarı temennisinde bulunmaktır” açıklamasında bulunurken, Eş Başkanlar da esnaflarımızın sorunlarına duyarlı olduklarını hatırlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.