Şampiyonluk maçını dev ekranda izlediler

Batman Belediyesi tarafından Valilik önünde bulunan alana kurulan dev ekranda Galatasaray taraftarı, takımlarının şampiyonluk maçını izledi.

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 20.05.2018 14:00:53
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Takımlarının şampiyonluk maçını dev ekranda izlemek için Belediye’ye talepte bulunan taraftarların talebine olumlu yanıt veren Belediye, Valilik önünde dev ekran kurarak binlerce taraftarın şampiyonluk maçını bir arada izlemesine olanak sundu. Valilik önünde Belediye tarafından kurulan dev ekranda yayımlanan maçı Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin ve sarı- kırmızılı taraftarlar izledi. Göztepespor’a konuk olan Galatasaray maçı 1-0 kazanarak 21. şampiyonluğunu ilan ederken maçı izlemek için alana gelen taraftarlar şampiyonluklarını tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde kutladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.