ŞAMPİYONAYA DAMGA VURDULAR

2018-2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve Elazığ’da yapılan Atletizm Yarı Final müsabakalarına, Batmanlı atletler birçok kategoride derece yaparak turnuvaya adeta damgasını vurdu.

Yayın: 24 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 24.12.2018 16:31:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 B Genç Kızlar 3 bin metrede Batman Spor Lisesinden Kader Şimşek birinciliği ve Emine Özdemir ise ikinciliği kimseye kaptırmadı. Yine Genç kızlar A Kategorisinde ise ferdi olarak koşan Batman Anadolu Lisesi öğrencisi Ruken Tek ikinci olurken, Genç Kızlar A kategorisinde Batman Spor Lisesi takım halinde 3. olmayı başardı. Yapılan yarışma sonucunda finallere Batman’dan ferdi olarak 3 kız ve 1 takım katılma hakkı kazandı.

“FİNALLERDE BAŞARILI OLACAĞIZ”

Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, hedeflerine ulaştıklarını ve finallerde daha iyi dereceler yapmak için koordineli bir şekilde çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkut; “Atletizm branşında kısa zamanda Türkiye çapında yapmış olduğumuz derecelerle ciddi bir yol kat ettik. Batmanlı sporcularımız ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi olmaya başladı. Bunu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle, Okullarımızla, Kulüplerimizle, Beden Eğitim Öğretmenlerimizle, Hakemlerimiz ve Antrenörlerimizle koordineli ve sağlıklı çalışmanın sonucunda alıyoruz” diye konuştu. Öte yandan Başkut, dereceye giren sporcuları ve okulları tebrik ederken, emeği ve katkısı olanlara da teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.