ŞAMPİYON KARDEŞLERDEN ZİYARET

Batman’ı birçok platformda temsil ederek büyük bir başarıya imza atan 3 judocu kardeş, antrenörleri Ömer Polat ile Anadolu Gençlik ve Spor kulübü Derneği Başkanı Lokman Özkan Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret ettiler.

Yayın: 01 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 01.07.2019 18:10:37
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Batman’ı birçok platformda temsil ederek büyük bir başarıya imza atan 3 judocu kardeş, antrenörleri Ömer Polat ile Anadolu Gençlik ve Spor kulübü Derneği Başkanı Lokman Özkan Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret ettiler. Kısa bir süre önce 50 kg’da İzmir’de Türkiye Şampiyonu olan Muhammed Furkan Öztekin, Kilis’te 34 kiloda Emir Öztekin birinci ve Emre Öztekin üçüncü olmuştu. Batman’da 3 kardeşin judo sporunda başarılı olmalarının sevindirici olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, sporcuları tebrik ederek, üstün başarılar diledi. İl Müdürü Eren; “Judo’da ciddi anlamda Batman olarak başarılarımızın devam etmesi, alt yapıya olan desteğimiz ve devamlılığımızdır. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.