Şampiyon futbolcular Eren’i ziyaret etti

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Yüksek Öğrenim Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Futbol takımı, İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret etti.

Yayın: 16 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 16.05.2019 16:39:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Yüksek Öğrenim Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Futbol takımı, İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret etti. Batman temsilcisi Doğu ve Güneydoğu şampiyonluğunun ardından, Denizli’de yapılan Türkiye finallerinde İstanbul temsilcisini yenerek şampiyon olmayı başarmıştı. Alınan başarının küçümsenmeyecek derecede önemli olduğunun altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, sporcuları, antrenör ve idarecilerini Batman’a kazandırdıkları başarıdan dolayı tebrik etti. İl Müdürü Eren; “Batman’ın ismini ulusal ve uluslararası arenada temsil ettiğimiz için çok mutluyuz. Kurum olarak ilimize ve Fair-Play ruhuna yakışır bir şekilde birçok branşta olduğu gibi futbolda da başarının gelmesi bizleri son derece sevindirmiştir. Emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu. Eren ayrıca, takımın 19 Mayıs programında ödüllendirileceğini de sözlerine ekledi. Yapılan ziyarette futbolcu ve antrenörlerin yanı sıra, Yüksek Öğrenim Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Alaattin Okur da eşlik etti. Okur, futbolda olduğu gibi yurt olarak çok yönlü olarak faaliyetlerinin süreceğini de ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.