‘Salgına karşı başarılı bir mücadele verdik’

Covid-19 salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında ‘Sağlık İçin, Hepimiz İçin’ mottosu ile denetimlerine aralıksız devam eden Vali Hulusi Şahin, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına eksiksiz uyulmasını istedi.

Yaşam Yayın: 11 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 11.10.2020 14:34:34
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

 ‘SALGINLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ’

Turgut Özal Bulvarı’nda esnaf ziyaretinde bulunan Vali Şahin’e Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, Belediye Birim Müdürleri ve zabıta ekipleri eşlik etti. Alınan önlemler ve gerçekleştirilen denetimlerle, Covid-19 salgınıyla mücadelede Batman’ın çok iyi bir sınav verdiğini kaydeden Vali Şahin, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan pazar yerleri, lokanta, cafe, restoran, kahvehane, berber, kuaför ve diğer toplu yaşam alanlarında maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına azami derecede önem gösterilmesini istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.