Şahin’den, sporculara sürpriz hediyeler müjdesi

20-22 Nisan tarihlerinde Rize'de yapılan Anadolu yıldızlar ligi yarı final müsabakalarında tamamı Belediyespor'un lisanslı sporcularından oluşan Batman Karması Genç Kızlar Hentbol takımı gurubunda birinci oldu.

Yayın: 26 Nisan 2018 - Perşembe - Güncelleme: 26.04.2018 14:46:56
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

 Samsun, Mardin ve Diyarbakır takımlarını yenerek gurubunu birincilikle tamamlama başarısı gösteren Karma Genç Kızlar hentbol takımı 11-15 Mayıs tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Anadolu Yıldızlar ligi Türkiye finalinde Batman’ı temsil edecek. Başarı ve mutluluklarını, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin’i,  makamında ziyaret ederek kendileriyle paylaşan Karma Genç Kızlar Hentbol Takımı antrenör ve oyuncuları, takımlarına verdiği destekten dolayı da teşekkür etti. Genç oyuncuları başarılarından dolayı kutlayan Şahin, 11-15 Mayıs tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye finallerinden Karma Genç Kızlar Hentbol Takımı olarak dereceyle dönmeleri halinde kendilerine sürpriz hediyelerinin olacağını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.