Şahin, başarılı sporcuları ağırladı

Van’da yapılan Küçükler Bölge Takım Şampiyonası’ndan kupalarla dönen Belediyespor Masa tenisi takımı Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin’i makamında ziyaret etti.

Yayın: 07 Kasım 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.11.2018 15:35:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Van’da yapılan Küçükler Bölge Takım Şampiyonası’ndan kupalarla dönen Belediyespor Masa tenisi takımı Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin’i makamında ziyaret etti. 1955 Batman Belediye Spor Kulübü Masa Tenisi takımı 3-4 Kasım tarihleri arasında Van’da yapılan Küçükler Bölge Takım Şampiyonasında Kızlarda şampiyon olurken Erkekler de ise şampiyonada 2'cilik elde edere büyük bir başarıya imza atmıştı. Belediye Başkan Yardımcısı ve 1955 Batman Belediye Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin, şampiyonadan kupalarla dönen Masa tenisi takımını konuk etti.Şampiyonada sergiledikleri üstün başarıdan dolayı takım antrenörlerini ve bütün sporcuları tebrik eden Kulüp Başkanı Doç. Dr. Şahin, sporda gösterdikleri başarıyı okul derslerinde de sergilemeleri konusuna vurgu yaparak takdir belgesi alan sporcuları ödüllendireceğini söyledi.  Masa Tenisi takımıyla toplu fotoğraf çeken Kulüp Başkanı Doç. Dr. Şahin, başarılı sporculara ve takım antrenörlerine hediye vererek başarılarının devamını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.