Sağlıkçılar kariyerlerini anlattı

Batman Piri Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından organize edilen ‘Kariyer Günleri’ paneline kurum amirleri, öğrencilerle kariyer günleri kapsamında söyleşi yaptı.

Yaşam Yayın: 10 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 10.05.2018 13:32:07
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Batman Piri Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından organize edilen ‘Kariyer Günleri’ paneline Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulvahap Hınç, Batman Bölge Devlet Hastane Başhekimi Op. Dr. Ercan Seven, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hüseyin Güzel ve Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mahsum Ekinci öğrencilerle kariyer günleri kapsamında söyleşi yaptı. Öğrencilerin meslekleri daha iyi tanıyabilmeleri, meslek seçiminde doğru karar vermeleri, başarılı olmak için deneyimlerden yararlanabilmeleri, ileriki hayatlarına daha doğru karar vermelerini sağlamak için kendi eğitim ve kariyer planlamasında nelerin önemli olduğunu anlatırken, öğrenciler de öğrenmek istediklerini sorular sorarak öğrendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.