Sağlık Müdürlüğü sünnet ettirdi

Batman’da ikamet eden ve maddi durumu yeterli olmadığı için çocuklarını sünnet ettiremeyen ailenin çocukları, Batman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sünnet ettirildi.

Gündem Yayın: 06 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 06.09.2020 12:54:35
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman’da ikamet eden ve maddi durumu yeterli olmadığı için çocuklarını sünnet ettiremeyen ailenin çocukları, Batman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sünnet ettirildi. Gezici ailesinin çocukları 5 yaşındaki Feyzullah ve 6 yaşındaki Muhammed Gezici, sünnet olmak için yardım talebinde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü, ailenin çağrısına sessiz kalmadı. Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Mücahit Tan tarafından çocuklar sünnet ettirildi. Anne Hülya Gezici, Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Gezici, “2 çocuğumun sünnet olması gerekiyordu. İl Sağlık Müdürlüğü sesimize ses oldu, 2 çocuğumu sünnet ettiler. Bütün doktorlara bana yardımcı olan bütün insanlara, Allah razı olsun hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.