Sağlık Mahallesine park yapılıyor

Batman Belediyesi, parkı olmayan mahalleleri parka kavuşturmak için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Sağlık Mahallesinde bulunan boş alanı parka dönüştürülüyor.

Gündem Yayın: 22 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 22.12.2019 14:57:09
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman Belediyesi, parkı olmayan mahalleleri parka kavuşturmak için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Sağlık Mahallesinde bulunan boş alanı parka dönüştürülüyor. Sağlık Mahallesi 1923. sokakta tespit edilen alanın parka dönüştürülmesi için çalışma başlatan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, alt yapı ve peyzaj çalışmalarının ardından oyun grubu, yürüyüş alanları, oturma grubu ve ışıklandırma çalışmalarını yaparak parkı mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak. Sağlık Mahallesine ilk parkın yapıldığını ifade eden Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’da kişi başına düşen yeşil alan oranının her geçen gün artırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.       

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.