Sağlık Bakanı’nı davet etti

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman ve ilçelerindeki sağlık yatırımları ile mevcut sağlık tesislerinin durumunu görüşmek için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 18 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 18.07.2019 11:41:29
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman ve ilçelerindeki sağlık yatırımları ile mevcut sağlık tesislerinin durumunu görüşmek için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi. Milletvekili Özdemir, 200 yataklı olarak yatırım programına alınan Devlet Hastanesinin yatak kapasitesinin artırılarak 500 yataklı olarak revize edilmesi, mevcut hastanelerden birinin Eğitim ve Araştırma hastanesine dönüştürülmesi, il merkezimizde ve ilçelerde faaliyette bulunan ve yapımı devam sağlık tesislerinin ihtiyacı olan ödeneklerin temin edilmesi, Batman’ın ihtiyacı olan uzman hekim ihtiyacının giderilmesi konularını Bakan Koca’ya aktardı. Milletvekili Özdemir, sorunların tespiti ve yerinde incelenmesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı Batman’a davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.