Sabah Marketten 2. Şube

1975'ten beri gıda sektöründe hizmet veren Sabah Market Turgut Özal Bulvarından sonra GAP Mahallesi (Milli Eğitim Müdürlüğü) yeni binası arkasındaki mağazasını hizmete sundu.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 31.12.2018 18:51:30
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

1975'ten beri gıda sektöründe hizmet veren Sabah Market Turgut Özal Bulvarından sonra GAP Mahallesi (Milli Eğitim Müdürlüğü) yeni binası arkasındaki mağazasını hizmete sundu. 3000 m2 kapalı, 2500 m2 açık alanıyla yaklaşık 2 aydan bu yana titiz bir çalışmanın sonunda önceki gün hizmete sunulan Sabah Market GAP Şubesinde manav, şarküteri, et, gıda, geniş ürün yelpazesinin yanı sıra  otoparkıyla da hizmete girdi. Aile şirketi yetkilileri Sertkaya Kardeşler, "50 personele istihdam sağlamanın yanı sıra tüketicilere en kaliteli ve sağlıklı en uygun fiyatı sunabilmek hedeflerimizin başında yer alır. Turgut Özal Bulvarındaki merkezi şubemizden sonra GAP'ta 5500 m2’lik alanda ikinci şubemizle Batmanlılara kaliteli ve keyifli alış-veriş sunmanın huzurunu yaşıyoruz. En kritik zamanda istihdam sağlamak ve insanlara faydalı olmak gücümüze güç katıyor" dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.