Saadet Partisi Gercüş İlçe Başkanlığına Altun getirildi

Saadet Partisi, Gercüş’te parti binasının açılışını yaptı. Gercüş Saadet Partisinin ilçe Başkanlığına Süleyman Altun getirilerek, parti binasında üye kayıtları yapıldı.

Siyaset Yayın: 20 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 20.12.2021 17:54:45
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Saadet Partisine  yeni katılım yapanlara parti rozeti takıldı. Saadet Partisi parti binası açılışına İl Sorumlusu Fesih Bozan, İl Başkanı Mustafa Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz, il, ilçe parti yöneticileri katıldı. Saadet Partisi İl Sorumlu  Fesih Bozan, parti binasında halka seslenerek, “İktidar acilen, Gercüş üzümünü değerlendirmek için, ‘kuru üzüm, cevizli sucuk, pekmez ve helva fabrikası’ için rehberlik etmeli gerekli teşvikleri yapmalı, hayvancılık ve tarım çiftçilerine gerekli desteği sağlamalıdır. Yaşanabilir bir Gercüş için, Gercüşlü vatandaşlarımızın saadeti için artık Saadet Partisi deme zamanı gelmiş ve geçmiştir. İlçe Başkanımız sayın Süleyman Altun ve yönetimine destek vermenizi bekliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.