SINAVA GİRECEKLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Türkiye genelinde 30 Haziran – 1 Temmuz (Cumartesi + Pazar) tarihleri arasında yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecekler için Belediye otobüsleri ücretsiz hizmet verecek.

Yaşam Yayın: 28 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 28.06.2018 13:52:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Yükseköğretim Kurumları, 2018-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 2018-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2018-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) sınavlarına girecekler, belediyenin ulaşım hizmetlerinde ücretsiz faydalanacak. 30 Haziran 2018 ile 1 Temmuz 2018 (Cumartesi + Pazar) günleri arasında yapılacak sınavlara gireceklere başarı dileklerinde bulunan Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, sınav günü gürültü yaratacak unsurlara da izin vermeyeceklerini açıkladı. Dikkat dağıtan hareketlerden kaçınılması gerektiğini hatırlatan Belediye Başkan Vekili Aksoy, “Yıl boyunca sınava hazırlananların sınavlarına mani olabilecek ses ve gürültü kirliliğinden uzak durulması gerekmektedir. İnşaat gürültüsü, klaksonlar sınava girecekleri ciddi anlamda sıkıntıya düşüreceğinden bizler de Batman Belediyesi olarak sınavların yapılacağı okul çevrelerinde gürültüye sebebiyet verecek çalışmalarımızı sınav saati boyunca askıya alacağız. Sınava gireceklerin ulaşımla ilgili sorun yaşamamaları konusunda tüm otobüslerimizi seferber edeceğiz. Sınava gireceklerin sınav giriş belgesini göstermeleri halinde tüm otobüslerimizden ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir”  dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.