Ruhsatsız silahlar ele geçirildi

Batman’ın Gercüş ilçesi Çukuryurt Köyünde yapılan arama sonucunda 1 adet ruhsatsız baretta tabanca, 5 adet fişek, 1 adet faturasız ekol aras marka kurusıkı tabanca ve 1 adet asker marka ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gündem Yayın: 13 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 13.12.2021 12:10:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’ın Gercüş ilçesi Çukuryurt Köyünde yapılan arama sonucunda 1 adet ruhsatsız baretta tabanca, 5 adet fişek, 1 adet faturasız ekol aras marka kurusıkı tabanca ve 1 adet asker marka ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Batman Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Batman İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gercüş İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen bir şahsın ikamet ettiği evde icra edilen arama sonucunda 1 adet ruhsatsız baretta tabanca, 5 adet fişek, 1 adet faturasız ekol aras marka kurusıkı tabanca ve 1 adet asker marka ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. İlgili şahıs hakkında 6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefet suçundan adli işlem başlatılmıştır. Ayrıca; el konulan suç unsurlarından ruhsatsız tabanca inceleme yapılması maksadıyla kriminal laboratuvarına gönderilmiş, ruhsatsız av tüfeği ile ilgili olarak 2521 sayılı kanun, belgesiz kuru sıkı tabanca ile ilgili olarak 5729 sayılı kanun gereği idari para cezası uygulanmıştır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.