Ruhsatsız silah ve esrar ele geçirildi

Batman’da iki şahıs üzerinde ruhsatsız silah ve esrar ele geçirildi. Batman İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, resmi polis ekiplerini gördükten sonra kaçan şahıslar üzerinde bir adet ruhsatsız silah ve 4.38 gram esrar maddesi yakalandı.

Asayiş Yayın: 26 Eylül 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 26.09.2018 14:04:57
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Açıklamada, “Geçtiğimiz Cumartesi günü, devriye görevini ifa eden ekiplerimizin durumundan şüphelendiği 2 erkek şahıs, resmi ekiplerimizi gördüğünde koşmaya başlaması sonucu, arkalarından koşularak yakalanan şahısların kaba üst aramasında herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmamış fakat şahısların tavır ve konuşmalarından şüphelenerek şahısların çevresinde yapılan aramada; 4.38 gram kristal diye tabir edilen uyuşturucu madde, bir adet 7.65 çapında ruhsatsız tabanca, bir adet şarjör ve bir adet 7.65 fişek ele geçirildi. Konu ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir” denildi. Öte yandan Batman’da ev ve işyeri hırsızlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, 4 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.