RENKLİ RESEPSİYON

29 Ekim Cumhuriyet bayramı resepsiyonu ilgi gördü. 95. yıl pastasını Vali Deniz, şehit yakınları ve gazilerle birlikte kesti.

Gündem Yayın: 30 Ekim 2018 - Salı - Güncelleme: 30.10.2018 16:35:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümü kutlamaları kapsamında Batman’da düzenlenen etkinlikler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu ile son buldu. Vali Ahmet Deniz'in ev sahipliğinde TP Kristal Park'ta, düzenlenen Cumhuriyet Bayramı  Resepsiyonu her kesimden yoğun katılımla gerçekleşti. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği resepsiyona, Vali Deniz’in yanı sıra eşi Olcay Deniz,  Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkanı Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Utku Özdemir, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Aydın, Vergi Mahkemesi Başkanı Barış Çelik, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gülriz Kozbe,  kamu kurum yöneticileri, askeri erkan,  STK ve meslek odaları temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları,  iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, resepsiyona katılan davetlileri salon girişinde karşılayarak, davetlilerin bayramlarını kutladılar. Öte yandan Vali Deniz, eşi Olcay Deniz şehit yakınları ve gazilerle birlikte Türk Bayrağı desenli pastayı birlikte kestiler. Cumhuriyet resepsiyonu davetlilere pasta ikramının ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.