Ramazan etkinlikleri dolu dolu geçiyor

Batman Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan etkinliklerinin 4. günü iftar programı, çocuk oyunları ve gecenin finalinde sahne alan Grup Tillo konseriyle devam etti.

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 20.05.2018 14:07:14
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

 “EN KAPSAMLI ETKİNLİKLER BATMAN'DA”

Atatürk Parkı’nda düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla iftarını açan Başkan Vekili Aksoy, vatandaşların taleplerini dinlerken, fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi. Atatürk Parkı’nda iftar programıyla başlayan Ramazan ayı etkinlikleri, çeşitli ikramlar ve çocukların eğlenceli vakit geçirdiği çocuk oyun gruplarıyla devam ederken 4. gün programında Grup Tillo sahne aldı .Gecenin finalinde sahneye çıkan Grup Tillo, konsere yoğun ilgi gösteren Batmanlılara 4 dilde besteledikleri Türkü ve İlahileri seslendirdi. Konsere yoğun ilgi gösteren seyircilere hitap eden Grup Tillo, Türkiye’nin en kapsamlı Ramazan etkinliklerinin Batman'da düzenlendiğini belirterek bu organizasyonda emeği geçen Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibini kutladıklarını ifade etti. Grup Tillo konserini dinleyen Başkan Vekili Aksoy, konser sonunda Grup Tillo sanatçılarına çiçek ve at başı maketi takdim ederek teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.