Ramazan denetimleri devam ediyor

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki gıda üretim ve satış merkezlerinde yaptıkları denetimlerde, gıdaların sağlık ve temizlik ile ilgili koşullarını kontrol etti.

Yaşam Yayın: 09 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 09.05.2019 16:45:23
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki gıda üretim ve satış merkezlerinde yaptıkları denetimlerde, gıdaların sağlık ve temizlik ile ilgili koşullarını kontrol etti. Ramazan ayından önce market ve pazarlarda sebze ve meyvelerin alım satım fiyatları ile ilgili kontrollere çıkan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ın talimatıyla Ramazan ayı boyunca düzenli olarak devam edecek olan temel gıdaların hijyenik ve sağlık koşullarıyla ilgili başlattığı denetimlerini sürdürüyor. Ramazan ayının başlamasından birkaç gün önce fırın denetimleriyle başlayan Ramazan kontrolleri, market denetimleriyle devam ediyor. Marketlerde halkın en fazla tükettiği temel gıda ürünleri ile raf ömrü kısa olan ürünlerin denetimine çıkan Zabıta ekipleri, gıdaların üretim, ambalaj ve satış yerlerinin hijyenik koşulları ile raflardaki ürünlerin son kullanım tarihlerini kontrol etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.