Ramazan bayramı coşkuyla kutlandı

Yaşam Yayın: 06 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 06.06.2019 12:39:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ramazan Bayramı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuaye salonunda  yoğun bir katılımla kutlandı. Halkla Bayramlaşma törenine Vali Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, kamu kurum yöneticileri, askeri erkân, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma töreninde halkla bir araya gelen Vali Şahin, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, Ramazan Bayramını kutladı. Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir ile birlikte Batman Özel Harekat Kampüsünü  ve Bıçakçı Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, polis ve askerlerle bayramlaştı.

DEV TÜRK BAYRAĞI DİKİLDİ

Vali Şahin ve beraberindekiler, Valilik tarafından yaptırılan dev ‘Türk Bayrağı'nın dikim törenine katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasın ardından, Türk Bayrağı göndere çekildi. Vali Hulusi Şahin, eşi Ebru Şahin ve Milletvekili Ziver Özdemir ile birlikte , Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Merkezi'ni ziyaret ederek, burada kalan vatandaşlarla bayramlaştı.

YATAN HASTALAR ZİYARET EDİLDİ

Vali Hulusi Şahin, eşi Ebru Şahin ve Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde bayram ziyaretinde bulundular. Rahatsızlıkları sebebiyle bayramlarını hastanede geçiren hastalarla bayramlaşan Vali Şahin, acil şifa dileklerinde bulunduktan  sonra hastane çalışanlarının da Ramazan bayramlarını kutladı.        

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.