PTT’nin 179. kuruluş yıldönümü etkinliği

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 179. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç ve beraberindeki heyetle birlikte Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 24 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2019 17:53:35
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 179. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç ve beraberindeki heyetle birlikte Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti. PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç, teşkilatın 1840 yılından günümüze gelişimi ve kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında yapacakları tanıtım faaliyetleri hakkında Vali Şahin’e bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Şahin’i, Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, PTT çalışanlarına başarılar diledi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.