Projeler için destek istedi

HÜDA PAR’lı Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, beldedeki çalışmaların sağlıklı ilerlemesi, hazırlanan projelerin hayata geçirilebilmesi amacıyla Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yaşam Yayın: 16 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 16.10.2020 10:48:31
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

HÜDA PAR’lı Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, beldedeki çalışmaların sağlıklı ilerlemesi, hazırlanan projelerin hayata geçirilebilmesi amacıyla Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ankara temasları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de Batman Milletvekili Ziver Özdemir’i de ziyaret eden Başkan Özhan, Kayapınar için hazırlanan projeleri ileterek destek istedi. Özhan, Kayapınar’ın küçük bir belde olmasına rağmen bölgenin parmakla gösterilen bir kenti haleni getirebilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Kayapınar’ı marka şehir yapabilmek amacıyla bir dizi projeler hazırladıklarını vurgulayan Özhan, Milletvekili Özdemir’den de destek istediklerini aktardı. Hür Belediyecilik anlayışıyla beldeye hizmet ettiklerini ifade eden Özhan, kıt imkanlara rağmen önemli yatırım ve çalışmalara imza attıklarını sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.