Potada bölgenin kalbi Batman’da atıyor

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yurt içi faaliyet programında yer alan 5. Bölge U16 Erkek Bölge Şampiyonası müsabakaları 19 Mayıs Spor Salonunda oynanmaya devam ediyor.

Yayın: 07 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2019 16:31:54
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

 Basketbol Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte Organize ettiği Bölge Şampiyonasına 13 takım katılım sağlıyor. 3 ayrı grupta oynanan müsabakalar sonucunda birinci olan takımlar ve en iyi ikinci takım yarı finallere yükselmeye hak kazanacak. 19 Mayıs Spor salonunda 05-09 Mart 2019 tarihleri arasında devam edecek basketbol maçlarına Batman’dan  Özel İdare Gençlerbirliği Spor ve 16 Mayıs Spor Kulüpleri de yer alıyor. Turnuva boyunca Batman’da yaklaşık 200 sporcu, antrenör, idareci ve hakem misafir olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.