Polis olmak için hazırlanıyorlar

Kozluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor salonunda 40 sporcu, polis olabilmek için Pomem kurslarına katılım sağmaya başladı.

Yaşam Yayın: 21 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 21.01.2021 10:48:25
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Kozluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor salonunda 40 sporcu, polis olabilmek için Pomem kurslarına katılım sağmaya başladı. Pandemi kurallarına göre Pomem hazırlık çalışmalarının tüm hızlıyla devam ettiğini belirten Kozluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülbasir Alağaş, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyduklarını söyledi. İlçe Müdürü Alağaş; “Pomem çalışmalarımız antrenörlerimiz eşliğinde gruplar halinde devam ediyor. Sporcularımız tecrübeli antrenörler eşliğinde hazırlanıyorlar. İlk etapta 40 kişi katılım sağladı. Bu sayının kısa zamanda artmasını bekliyoruz. Bize her zaman desteklerini esirgemeyen Kozluk Kaymamamız sayın Eyüp Güngör’e, İl Müdürümüz sayın Mehmet Şafi Özperk’e, antrenörlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.