Polis eşine uygun donör için kan bağışında yarıştılar

Batman'ın Sason ilçesinde vatandaşlar, ilçede görev yapan bir polis memurunun lösemi teşhisi konulan eşine uygun kemik iliği bulmak için kan bağışında bulundu.

Yaşam Yayın: 12 Ocak 2020 - Pazar - Güncelleme: 12.01.2020 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman'ın Sason ilçesinde vatandaşlar, ilçede görev yapan bir polis memurunun lösemi teşhisi konulan eşine uygun kemik iliği bulmak için kan bağışında bulundu. Kemik iliğinin bulunması için kampanya başlatan vatandaşlar, ilçede kurulan Türk Kızılay kan toplama aracına akın etti. Ankara’da götürüldüğü hastanede eşine lösemi teşhisi konulan polis memurunun görev yaptığı Sason’da haberin kısa sürede yayılmasıyla uygun donör bulunması için kampanya başlatıldı. Sason’da Belediye hoparlöründen sık sık anons edilerek vatandaşların gönüllü kan bağışında bulunması için duyuru yapıldı. Haberi alan birçok vatandaş, Türk Kızılay aracına akın ederek gönüllü bağışçı oldu.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.