Pistin perileri kupalara abone oldu

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Kulüplerarası Bölgesel Kros ligi Türkiye finali hafta sonu Gaziantep’te yapıldı.

Yayın: 04 Aralık 2018 - Salı - Güncelleme: 04.12.2018 16:22:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Müsabakalara Batman’ı temsilen elemelerden gelerek Bayanlarda 13 ve Erkeklerde 17 takım arasına katılan Batman Petrolspor temsil etti. Müsabakalara 170 elit atlet katıldı. Sezonun en iyi 13 takımı ile piste çıkan Batman Petrolsporlu Yıldız Kızlar topladıkları 25 puanla Türkiye ikinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attılar. Yıldız Erkekler ise topladıkları 37 puan ile Türkiye dördüncülüğü elde etti. Yarışmalarda ilk üçe giren atletlere madalya, takımlara kupa ve Şahinbey Belediyesi tarafından bisiklet hediye edilirken, ilk 15 sırada finiş gören atletlere de Türkiye Atletizm Federasyonu’nda eşofman takımı ve malzeme çantası hediye edildi. Ayrıca ilk 15’te yer alan atletlerin ise sömestri tatilinde Milli Takım kampına alınacakları belirtilirken, bu kategoride dereceye giren 4 Petrolspor’lu atletin Milli Takım kampına katılacakları açıklandı. Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürü ve Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, elde edilen büyük başarıdan dolayı Atletizm takımını kutladığını belirtti. Demir, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin en büyük kulüpleri ile finalde yarışarak Türkiye ikinciliği elde etmesinden dolayı çok mutluyuz. Teknik ekip ve sporcularımızı kutluyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.