PETROLSPOR LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI 1-2

3. Lig 3. grupta mücadele eden Petrolspor, sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Tokat temsilcisi Erbaaspor’u uzatma dakikalarında attığı gol ile yenerek sezona 3 puanla başladı.

Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 18:15:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

3. Lig 3. grupta mücadele eden Petrolspor, sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Tokat temsilcisi Erbaaspor’u uzatma dakikalarında attığı gol ile yenerek sezona 3 puanla başladı. Maça hızlı başlayan konuk ekip Batman Petrolspor, 11. dakikada gelişen atakta Emre Aydın’ın golü ile öne geçti: 0-1. Golden sonra beraberlik sayısı için bastıran ev sahibi Erbaaspor, 36. dakikada skora dengeyi getirdi. Bu dakikada Oğuzhan Yıldırım, takımı adına beraberlik golünü Petrolspor filelerine bıraktı: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda her iki takım da galip gelmek için ataklar geliştirdi. Gergin geçen karılaşmada hakem Ramazan Doğanay 10 kez sarı kartına başvururken, her iki takımın 5 oyuncusu sarı kart gördü. Son dakikaları çekişmeli geçen karşılaşmada oyuna yeni giren Burak Özsoy 90+5’inci dakikada fileleri havalandırdı ve takımına 3 puanı getiren golü attı: 1-2.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.