Petrolspor, Kahta 02 Spor’u ağırlıyor

TFF 3. lig 1.grubun 11. hafta müsabakasında Batman Petrolspor’un Pazar günü evinde oynayacağı maçta Adıyaman temsilcisi Kahta 02 Spor’u ağırlayacak.

Yayın: 05 Kasım 2021 - Cuma - Güncelleme: 05.11.2021 13:52:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz hafta İstanbul’dan 3-2’lik galibiyetle ayrılan Kırmızı-Beyazlılar’ın ligin 11 .hafta maçında 7 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Kahta 02 Spor ile Batman Yeni Şehir Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 

İlyas’ın cezası bitti, Ahmet Teker’in sakatlığı sürüyor

Petrolspor’da kart cezası biten İlyas Ural, bu hafta tekrar formasına kavuşacak. Takımda cezalı başka oyuncu bulunmuyor. Sakatlığı nedeniyle sağ kanat oyuncusu Ahmet Teker, bu maçta da forma giyemeyecek. Takımda Erdi Bakırcı, Samet Aydın kart sınırında olan iki oyuncusu konumunda bulunuyor. Kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak olan Nevşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecekler.  Ligde lider olan Batman Petrolspor, 10 maçta 26 puan toplarken, rakibi Kahta 02 Spor ise; 10 maçta 10 puanla ligde 14. sırada yer alıyor. 

Maçın hakemleri belli oldu

Karşılaşmayı İzmir Bölgesi Klasman hakemlerinden Erdem Demirtaş yönetecek. Yardımcılıklarını Bekir Özçelik, Ömer Yüzer yaparken, dördüncü hakemi olarak Adem Bozkurt görev yapacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.