Petrolspor galibiyet hesapları yapıyor

Şile maçında moral bulan Batman Petrolspor, Cumartesi günü karşılaşacağı Hekimoğlu Trabzon karşısında mutlak 3 puana odaklandı.

Yayın: 09 Ekim 2018 - Salı - Güncelleme: 09.10.2018 16:30:59
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Cumartesi günkü maçın başlama saati; 14.00. Kırmızı-Beyazlılar, hafta sonu ağırlayacakları Hekimoğlu Trabzon’u devirerek 3 puan almak istiyor. Maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Petrolspor A.Ş Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “Değerli Batman Petrolspor sevdalılarının bu hafta stadı doldurarak bu kritik maçta takımımızı yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Sahamızda da ligin ilk galibiyetini de alarak çıkışa geçmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız, bu zorlu maç öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gelecek hafta Çarşamba günü grubumuzda maçlar oynanırken takımımız ise 'bay' olduğundan dolayı dinlenecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.