Petrolspor, Fatsa Belediyespor ile karşılaşıyor!

3. Lig 1.grupta 19.hafta mücadelesinde Batman Petrolspor sahasında Fatsa Belediyespor’u konuk ediyor.

Yayın: 21 Ocak 2022 - Cuma - Güncelleme: 21.01.2022 14:01:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 23 Ocak Pazar günü saat 13:00'da Batman Yeni Şehir Stadı’nda başlayacak karşılaşmayı Adana Bölgesi, Bölgesel hakemi 27 yaşındaki Halil Erdoğan düdük çalacak. Erdoğan’ın yardımcıları; Halil Tolgahan Demir, Muhammet Munir Dadı, dördüncü hakem olarak ise Serkan Gürbüz görev alacak. İki takım arasında ligde bir karşılaşma oynandı. Sezonun ilk yarısında Fatsa’da oynanan mücadelede Aykut Çift’in tek golüyle 1-0’lık Batman Petrolspor’un üstünlüğüyle tamamlanmıştı.  Batman Petrolspor, ligde lider ve 40 puanı, 11.sırada yer alan Fatsa Belediyespor’un ise ligde 23 puanı bulunuyor. 

PFDK (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) Batman Petrolspor Teknik sorumlusu Zafer Hızarcı’ya 2 maç men cezası verdiğini TFF sayfasından duyurdu. 


TFF’den yapılan açıklamaya göre “Batman Petrolspor A.Ş. teknik sorumlusu Zafer Hızarcı'nın, 15.01.2022 tarihinde oynanan Bursa Yıldırımspor - Batman Petrolspor TFF 3. lig 1. grup müsabakasında, ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. ifadeleri kullanıldı.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.