Petrolspor, Deplasmandan Lider Döndü 3-1!

TFF 3.Lig 1.Grup 8.Hafta maçında temsilcimiz Batman Petrolspor deplasmanda Gümüşhane takımı 1954 Kelkit Belediyespor’un konuğu oldu. Karşılaşmadan Batman Petrolspor 3-1 galip ayrıldı.

Yayın: 17 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 17.10.2021 16:22:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TFF 3.Lig 1.Grup 8.Hafta maçında temsilcimiz Batman Petrolspor deplasmanda Gümüşhane  takımı 1954 Kelkit Belediyespor’un konuğu oldu. Karşılaşmadan Batman Petrolspor 3-1 galip ayrıldı. 

Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde başladı. İlk gol pozisyonuna ev sahibi ekip Kelkit Belediyespor girdi. 20.Dakikada ciddi bir pozisyonda Petrolspor savunması ve kalecisi Cihan mutlak golü uzaklaştırdı. 22.Dakikada hızlı gelişen bir atağında Akın Akman ile bulduğu golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü ele geçiren temsilcimiz 33.Dakikada Aykut Çift ile skoru 2-0’a getirdi. Golün rahatlığı devrenin bitimine doğru 42.Dakikada maçın ve günün yıldız isimlerinden Aykut Çift kendisinin 2, takımının 3.golünü kaydetti. Devre bu golle 3-0 sonuçlandı. 

İkinci devreye ev sahibi Kelkit Belediyespor, üç oyuncu değişiklikliği ile başladı. Kelkit Belediyespor tamamen savunma anlayışını terk etti. Petrolspor takımı ise geride bekleyip rakibin hatalarını bekledi. Karşılamanın 77.Dakikasında ev sahibi takımdan Adem Kaba’nın golüyle fark 2’ye indi. 1-3! İkinci devre iyi bir oyun ortaya koyamayan temsilcimiz, daha çok skoru koruyup, oyunu geride kabullendi. Oyunun 85.Dakikasında saha içi kısa süreliğine karıştı. Batman Petrolspor yedek kulübesine yabancı madde atıldı. Protokolde de istenmeyen kısa bir arbede yaşandı. Kalan bölümde başka gol olmayınca, temsilcimiz Batman Petrolspor maçı 3-1 kazandı. 

Batman Petrolspor, 8.Hafta sonunda puanını 20’ye yükseltti. Ligde lider konuma sahip oldu. Petrolspor, 9.Hafta maçını 23 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Batman Stadı’nda İstanbul takımı Çatalcaspor’u konuk edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.