Petrolspor, Başkent’e çıkarma yapıyor

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Petrolspor, 4. hafta lig karşılaşmasına çıkıyor. Petrolspor Cumartesi günü Ankara’da sahne alacak.

Yayın: 23 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 23.09.2021 13:01:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

PETROL’DE HEDEF MUTLAK GALİBİYET

3 Hafta sonunda ligde 5 puanla 5.sırada yer alan Kırmızı-Beyazlılar, 7 puanla lig lideri olan Başkent Gözgözler Akademi Futbol Kulübü ile Cumartesi günü saat 14.30’da Polatlı ilçe stadyumunda karşı karşıya gelecek. Kırmızı-Beyazlılar kazanması halinde, hem lig liderini puan olarak altına almak, hem de zirveye ortak olmak istiyor. Takım, yarın havayoluyla Ankara’ya gidiyor.

Son çalışmasını Ankara’da yapacak olan futbolcular daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Sportif Direktör Mehmet Aksu, Genel Kaptan Yılmaz Yalpı ve Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş takımla birlikte olacak. Başkan Akbaş’ın takımı protokolden izleyeceği öğrenildi.  Karşılaşmayı Doğukan Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Yusuf Şimşek ve Nesim Karenfil yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Kemal Savaş görev alacak.

“ANKARA’DAN MUTLU DÖNMEK İSTİYORUZ”

Batman Petrolspor Basın sözcüsü Av. Orhan Güzel, Ankara’dan mutlu bir sonuçla döneceklerine inandığını ifade etti.

Cumartesi günü Ankara’ya konuk olacak olan Batman Petrolspor’un, Başkent Gözgözler Akademi FK maçıyla alakalı olarak gazetemize kısa bir değerlendirmede bulunan Güzel, “Başkent maçı öncesi futbolcu ve teknik heyetimizin moralleri oldukça yerinde. İç sahada alınan puan kaybını deplasmanda telafi etmek istiyoruz. Bu doğrultuda takımımız, Cuma günü Diyarbakır’dan, Ankara'ya havayoluyla geçecek. Ankara’nın Polatlı ilçe stadında oynanacak karşılaşma için kafilemiz Haymana'da konaklayacak. Batman halkını ve taraftarlarımızı alacağımız galibiyetle mutlu etmek istiyoruz. Oyuncularımızın kalitesi de buna müsait, inşallah takımımız Ankara’dan iyi bir sonuçla dönecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.