Petrolspor amatör branşlarına 400 bin liralık destek

Batman Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir’in girişimleri ile TP bünyesindeki amatör branşlara Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı talebi olumlu karşıladı.

Gündem Yayın: 12 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.09.2019 19:11:35
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Batman Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir’in girişimleri ile TP bünyesindeki amatör branşlara  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı talebi olumlu karşıladı. Amatör branşlarda faaliyet gösteren Petrolpor Kulübüne 400.000 TL maddi destek sağlandığını ifade eden Milletvekili Özdemir; “ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı sayın Fatih Dönmez ile yaptığımız görüşmede TPAO bünyesinde ‘amatör branşlarda’ faaliyet gösteren Petrol Spor Kulübümüze maddi destekte bulunulmasını talep etmiştik. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı talebimizi olumlu karşılayarak amatör branşlarda faaliyet gösteren Petrol Spor Kulübümüze 400.000 TL maddi destek sağlanacağını tarafımıza bildirmiştir. Bir çok Batmanlı milli sporcuyu yetiştirerek ülke sporuna kazandıran ve Batman’ı başarıyla temsil eden Petrolspor Kulübümüze hayırlı olmasını diler, bu desteklerin devam etmesi için gerekli çabayı göstereceğimizi Batmanlı hemşehrilerimin bilgisine sunarım” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.