PETROLSPOR 3 PUANA DİRENDİ 1 PUANLA YETİNDİ

Batman Petrolspor ilk yarının son maçını saha ve seyircisi önünde ağırladığı Yozgat 1959 spora karşı daha üstün oynamasına rağmen yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince bir puanla yetindi.

Yayın: 15 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.12.2019 17:49:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

VALİ ŞAHİN VE PROTOKOL TİRİBÜNDEYDİ

Batman Valisi Hulisi Şahin,  İl Emniyet Müdürü Ķöroğlu Kıraç, AK Parti il Başkanı M. Akif Gür, resmi kurum amirleri, STK temsilcileri ile iş adamları tribünde yerlerini aldı. Karşılaşmaya ev sahibi Batman Petrolspor başladı.  İlk yarıda Ali Kemal, Emrah ve Kaan'ın net pozisyonları golle sonuçlanmadı. İlk yarıda iki tarafın çabası sonucu değiştiremeyince ilk yarı 0 - 0 tamamlandı. İkinci yarıya Batman Petrolspor çok istekli ve hızlı başladı. Ali Kemal 'in ceza sahasındaki sert vuruşu direkten geri döndü, sahada rakip kaleye iyice dalan kırmızı-beyazlıların yüzde yüzlük pozisyonları sonucu değiştiremedi.  Başarılı bir futbol sergileyen Batman Petrolspor sahadan bir puanlan ayrıldı. Batman Petrolspor Kulüp Başkanı A. Vahap Akbaş, zorlu maçta kendilerini yalnız bırakmayan il yöneticileri, iş adamları, taraftarlarla ve Batmanlılara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.