Petrol'ü ağırladılar

Yeni futbol sezonuna hazırlanan Batman Petrolspor futbol takımı yeni sezon için hazırlıklarını tamamlarken kentin markaları tarafından da moral kahvaltı ve yemeklerle ağırlanıyor.

Yaşam Yayın: 27 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 27.08.2019 14:30:21
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Yeni futbol sezonuna hazırlanan Batman Petrolspor futbol takımı yeni sezon için hazırlıklarını tamamlarken kentin markaları tarafından da moral kahvaltı ve yemeklerle ağırlanıyor. Bu yıl hizmete açılan The Black Cafe, Batman Petrolspor teknik heyeti ve futbolcu kadrosunu kahvaltıda ağırladı.  Batman Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, teknik heyet ve 35 kişilik ekibi ağırlayan işletme sahipleri, Murat Şahin, Emin Memiş “Yeni sezona hazırlanan güzide takımımız Batman Petrolspor'u kahvaltıda ağırlamayı görev bildik. Batmanlı olarak hepimizin takımımıza sahip çıkması gerek. Yeni sezonda takımımıza başarılar dileriz” dediler. Öte yandan Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç ile Teknik Direktör Orhan Kapucu, The Black Cafe yetkililerine jestlerinden ötürü teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.