PETROL TEKRAR KÜME HATTINDA 0-1

Sahasında Pazarspor’u konuk eden Batman Petrolspor, rakibine 1-0’lık skorla yenilerek, 7 hafta sonra mağlubiyet yüzü gördü. Petrol’de golcü Ahmet Güven net iki gol pozisyonunu değerlendiremeyerek saç-baş yoldurdu. Kırmızı-beyazlılar, aldığı mağlubiyetle yeniden küme düşme hattına girdi.

Yayın: 23 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 23.02.2020 16:50:37
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

KIRMIZI KART HESAPLARI BOZDU
Batman Petrolspor’un son haftalardaki çıkışına Pazarspor son verdi. Güneşli havayı fırsat bilen binlerce taraftar, takımı zorlu maçta 90 dakika destekledi. Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak ve bazı kurum müdürlerinin yanı sıra kalabalık taraftar topluluğunun izlediği maçta Petrolspor, rakibine yenilerek yara aldı. İlk devresi golsüz kapanan karşılaşmadı golcü Ahmet girdiği iki net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maçın 69. Dakikasında Serhat Tunç gördüğü ikinci sarı sonrası kırmızı kartla oyundan atılmasından sonra maçta dengeler bozuldu ve Pazarspor korner atışından golü buldu. Petrol, aldığı mağlubiyetle bir hafta aradan sonra yeniden küme düşme hattına geriledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.