PETROL SON ANDA 1-0

Grupta son sırada bulunan ve ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Kelkit’e 5-0 gibi farklı bir skorla yenilen Medical Park Batman Petrolspor, sahasında ağırladığı grubun güçlü ekiplerinden Nazille Belediyespor’u son saniyede bulduğu golle yenerek altın değerinde 3 puan saldı.

Yayın: 19 Ocak 2020 - Pazar - Güncelleme: 19.01.2020 18:04:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geliri NCL Hastası Ahmet Çınar Abay’a bağışlanan karşılaşmayı, Vali Hulusi Şahin, Kulüp Başkanı A. Vahap Akbaş ve yöneticiler, STK temsilcileri ve kalabalık bir taraftar topluluğu izledi. Petrolspor için hayati önem taşıyan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda her iki takımın gol çabaları sonuçsuz kaldı. Maçın ardık bu skorla bitmesi beklenirken, 90+3’üncü dakikada sol kanattan yapılan ortada cezasahası içinde en son topa dokunan Ahmet Güven, adeta hayat öpücüğü olan 3 puanı getiren golü attı. Gol ile birlikte şeref tribünündeki herkes ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Petrolspor haresine altın değerinde 3 puanı yazdırırken, puanını da 18’e yükseltti.      
ÇELİK’TEN TEŞEKKÜR
Maçın ardından büyük sevinç yaşadıklarını belirten Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik, “Soğuk havaya rağmen takıma destek vermek için gelen başta valimiz Hulusi Şahin, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, BATSO Başkanı Kadir Demir, Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Alay Komutanı İsa Çakmak ve 90 dakika durmadan destek veren taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. ayrıca kurban keserek takıma destek veren Namet Lale’ye de teşekkür ediyoruz. Bizim için çok önemli bir maçtan 3 puanla sahada ayırılmamız mükemmel bir başlangıç olacaktır. İnşallah bundan sonraki maçlarda da puanla sevinçlerimizi hep birlikte paylaşmak en büyük arzumuz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.