Petrol mahallesi yeni parkına kavuşuyor

Batman Belediyesi tarafından yapımına bir süre önce başlanan Petrol Mahallesi Metin Bostancıoğlu İlkokulu karşısında yer alan parkın tamamlanması için son rötuşlar yapılıyor.

Gündem Yayın: 09 Ekim 2018 - Salı - Güncelleme: 09.10.2018 20:49:07
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Batman Belediyesi tarafından yapımına bir süre önce başlanan Petrol Mahallesi Metin Bostancıoğlu İlkokulu karşısında yer alan parkın tamamlanması için son rötuşlar yapılıyor. Petrol Mahallesinde yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine kurulan parkın peyzaj çalışmalarını yürüten Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkta vatandaşlar için dinlenme alanları oluşturuyor. Dört dönüm alan üzerine kurulu olacak parkta çocuk oyun grupları, pergole ve oturma banklarının montajına başlandı. Ekiplerimiz, farklı türden ağaç, süs bitkileri ekimi ve çim serimi gerçekleştirerek parkı son görüntüsüne kavuşturuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.