Petrol kuyusunda asitle çatlatma operasyonu

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü tarafından ham petrol üretiminin yapıldığı Batı Raman sahasında bulunan 387 numaralı kuyuda mevcut üretimi artırmak için asitle çatlatma operasyonu icra edildi.

Gündem Yayın: 22 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 22.09.2019 13:11:08
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü tarafından ham petrol üretiminin yapıldığı Batı Raman sahasında bulunan 387 numaralı kuyuda mevcut üretimi artırmak için asitle çatlatma operasyonu icra edildi. Türkiye’de bir ilk olan ve TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin’in nezaretinde gerçekleştirilen operasyona; Vali Hulusi Şahin de katıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren yöneticiler, operasyonun amacının geçirgenliğin düşük olduğu sahanın doğu bloğunda yüksek basınç ile asit enjeksiyonu yapılarak var olan petrolün yüzeye alınmasını kolaylaştırmak olduğunu ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.