PETROL İŞ’TEN 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

8 Nisan 2019 tarihinde alınan mazbatanın ardından Belediyedeki görevlerine başlayan Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’a toplumun değişik kesimlerinden yapılan tebrik ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Yaşam Yayın: 15 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2019 17:07:23
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Batman Belediye Başkanlığı  koltuğuna oturan Demir ve Korkmaz’ın ziyaretçileri Petrol-İş (Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası) Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Mustafa Mesut Tekik ve Batman Petrol İş Şubesi yönetim kurulu üyeleriydi. Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, konuklarını Belediye Meclis ve Encümen üyeleriyle makamında ağırladı. Ziyarette Belediye Eş Başkanlarına ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulunan Tekik ve beraberindekiler, Eş Başkanlar Demir ve Korkmaz’a başarı temennisinde bulundu. |

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.