Petrol’de galibiyet sevinci

3. Lig 1. grupta ligin ikinci haftasında Silivrispor’u 1-0 yenen Petrolspor'da kaptan Celal, ligin ilk iki haftasında alınan 4 puandan dolayı sevinçli olduklarını söyledi.

Yayın: 28 Ocak 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 28.01.2019 14:37:14
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

 “SEZON SONU DAHA DA GÜZEL OLACAK”

Kırmızı-Beyazlı ekibin kaptanı Celal, önemli bir maç kazandıklarını söyledi. Silivrispor maçında  90 dakika destek veren tüm taraftarlara teşekkür ettiklerini  söyleyen kaptan Celal Aras,  “İlk iki maçta alınan 4 puan bize sadece büyük bir moral oldu. Ligde hak ettiğimiz yerde değiliz ama telafisini yapacak güce sahibiz. Pazar günü Gebzespor maçında Marmara Bölgesindeki taraftarlarımızı zorlu maça davet ediyoruz. Bu maç için de hafta içi iyi hazırlanacağız. Bu takıma gerek sosyal medyada, gerekse de maçlarda destek verenlere bu galibiyeti armağan ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz her geçen hafta daha da iyi oluyor. Sezon sonu daha da güzel olacak” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.