PETROL'DE BELİRSİZLİK

Vali Hulusi Şahin'in ikinci kez düzenlediği toplantıda Batmanlı iş adamları, Oda ve STK temsilcileriyle yaptığı toplantıda takımı Yurttaş kardeşlere verdi.

Yayın: 10 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 10.11.2019 11:50:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Hulusi Şahin'in ikinci kez düzenlediği toplantıda Batmanlı iş adamları, Oda ve STK temsilcileriyle yaptığı toplantıda takımı Yurttaş kardeşlere verdi. Batman Petrolspor'un sezon başından beri devam eden istikrarsızlığı ve yönetim krizi devam ediyor.  Batman Valiliği konferans salonunda ikinci kez yapılan toplantıda Vali  Hulusi Şahin, bir çok STK ile iş adamlarının görüşünü alarak yönetime talip listeleri değerlendirdi. Yönetime talip olan Esat Özgül, İrfan Yurttaş ve Tekin İnci, yönetim ve projelerini Vali Şahin'e sundu.  Vali Şahin açıklanan görüşler sonucunda kararını Yurttaş Kardeşlerde kıldı.

“GÜÇLÜ BİR YÖNETİM İSTİYORUZ”

Batman Valisi Hulusi Şahin, ''60 yıllık geçmişi olan ve birçok başarıya imza atan Batman Petrolspor'un yaşaması için bir aradayız. Amacımız güçlü bir yönetimle kulübe sahip çıkacak bir ekip kurmaktır.  Güçlü bir Batman ve güçlü bir yönetimle sahada olacak yönetim kurulu, teknik heyet ve misyonu olan bir kulüp istiyoruz'' dedi.

3 MİLYON BORÇ

İş adamları ve STK'ların yönetime talip olan adayların şeffaf olmalarının gerektiğini söylediler. Kulübün hissedar, vergi ve SGK gibi kurumlara 3 milyon civarında borçlu olduğunu kaydeden iş adamları, takımı devralan yönetimin bunun üstesinden gelecek güçlü bir yönetime sahip olmalarının gerektiğini dile getirdiler. Öte yandan Vali Hulusi Şahin'in yönetim kararını İrfan ve Tarık Yurttaş'a kılmasının ardından herhangi bir işlemin başlamadığı gözlenirken Petrolspor'un yönetim belirsizliği devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.