Pazaryeri mahallesine bin 300 ton asfalt

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri, deforme olmuş yolları yenileyerek sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 22.10.2019 16:14:46
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri, deforme olmuş yolları yenileyerek sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Pazaryeri Mahallesi 2749 nolu sokak ile Mezopotamya Caddesi’nde deforme olmuş asfaltın söküm çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimine başlayan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokakları yenileyerek tekrar ulaşıma açtı. 1 Finişer, 2 silindir, 9 kamyon ve 11 personel ile asfalt serim çalışması gerçekleştiren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2749. sokak ile Mezopotamya Caddesi’nde yaklaşık 1300 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.